Tietoa sivuista

Mediatiedot

Tokio.fi entinen Suomen tulevat anime- ja mangajulkaisut on vuoden 2006 loppupuolella perustettu sivusto. Nimensä mukaisesti sivuston alkuperäinen tarkoitus oli kerätä yhteen kaikkien suomalaisten julkaisijoiden julkaisuajat, mutta toiminta on vuosien saatossa laajentunut myös sarjojen tarkempiin tietoihin ja uutisointiin. Alusta alkaen tietokantaan on täydennetty tulevien julkaisujen lisäksi myös vanhempia julkaisuja. Mangojen osalta tietokanta saatiin lähes täydelliseksi vuoden 2008 syksyllä ja DVDeiden osalta kesällä 2009. Nykyisin tietokanta sisältää julkaisuajat yli tuhannesta nimikkeestä.

KuvakaappausSivusto keväällä 2009

Sivuston kävijämäärä on alusta asti ollut tasaisessa kasvussa ja nykyisin sivustolla vierailee viikoittain tuhansia suomalaisia anime- ja mangaharrastajia.

Yhteyttä ylläpitäjään voi ottaa joko vieraskirjan kautta, tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen

Sivuston tukeminen

Voit halutessasi tukea sivustoa linkittämällä. Suosittelen selkeyden vuoksi laittamaan linkin osoittamaan etusivulle osoitteeseen http://tokio.fi/.

Tekijänoikeus

Sivuston ulkoasua, tekstiä tai mitään muutakaan sisältöä ei saa kopioida mihinkään ilman sisällöntuottajan lupaa. Tämä pätee myös julkaisulistan suoraan kopiointiin, koska sen pitäminen ajan tasalla vaatii paljon aikaa ja työtä.

Sivuston ylläpito pidättää itsellään oikeuden julkaista käyttäjien lähettämää sisältöä kokonaan tai osittain.

Kansikuvien oikeudet kuuluvat alkuperäisille piirtäjille, julkaisijoille ja tekijöilleen.

Kysymykset ja vastaukset

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

  • Miksi mangaa x ei löydy kaupoista, vaikka listan mukaan se on julkaistu?
  • Kaikki suomalaiset kustantajat painattavat tuotteensa muualla Euroopassa, jonka vuoksi myös kuljetuksessa voi esiintyä viivästyksiä.
  • Mistä voin ostaa sarjaa x?
  • Mangasarjat: Uusia julkaisuja myyvät lehtipisteet ja kirjakaupat. Vanhempia myyvät kaikki suuremmat kirjakaupat.
    Anime: DVD- ja Blu-ray-julkaisuja myyvät tavaratalot ja elokuvien erikoisliikkeet.

Käyttäjien kertomaa

Alle olen koonnut mieleenpainuneimpia viestejä, joita käyttäjät ovat vuosien varrella vieraskirjaani ja sähköpostiini lähettäneet.

"Kiitoksia näistä sivuista! Ihan oikeasti, on todella mukavaa käydä katsomassa milloin uutta numeroa tulee :)"
- Kairi Chan 13.6.2009

"Kiitos näistä sivuista, on aina helppo käydä katsomassa, että milloin manga-sarjojen seuraavat osat ilmestyvät suomenkielelle :)"
- tikkupulla 11.6.2009

"Hienot sivut! Olen jo pitkään toivonut löytäväni netistä sivut joilla kerrottaisiin milloin minkäkin mangan kuuluisi ilmestyä. julkaisijoidenkaan sivuilta niitä ei löydä helposti jos ollenkaan. Nämä sivut varmasti auttavat minua päivitämään listaa, jota kokoamme siskoni kanssa, tarkoituksena on listata kaikki mahdolliset mangat,manhwat, pseudot, ynnä muut manga -aiheiset julkaisut jotka on julkaistu suomessa suomenkielisinä. Olen myös yrittänyt löytää tapahtumakalenteria, täällä sekin on tehty :D"
- Haru 24.2.2008

"Terveiset sinulle sinne suomeen. Olen Sepastian, 27 vuotta ja olen merkonomi. Olen asunut Japanissa kohta jo 7 kuukautta vuokralla. Täällä on melko kallista asua, enkä suosittele kaikille. Lisäksi täällä on todellakin erilaista kuin luullaan. Itse luulin täällä olevan hienoa asua, mutta huomasin, että täytyy todellakin tehdä kahta työtä, jotta voin maksaa vuokran ja laskut. Ei siitä sen enempää. Siellä suomessahan on kohta joulu. ^^ Voi kumpa täälläkin olisi.
Olen seuraillut sivujasi jo jonkin aikaa ja minusta ne sisältävät todella kattavaa tietoa animesta. Itse pidän animesta todella paljon, enkä voinut olla huomaamatta paria kohtaa, jotka eivät ole ihan niin kuin ne kerrot, mutta muuten sivujasi on ilo katsella. Koska tämä on nimetty vieraskirjaksi, ajattelin ettet pahastu jos kirjoitan sinulle. ^^ Hyvää joulua ja ilokasta joulua sivulle täältä Japanista, Hamuran kaupungista."
- Sep4st1an - 20.12.2007

"hei, sivut näyttävät lupaavilta ja ovat ajantasalla parhaiten mitä tähän mennessä olen löytänyt, samaa tahtia niin olen eri kiitollinen. kiitos erityisesti animen suomen julkaisuista ja löytyisikö listaa mistä kaikkialta esim. netistä saa kätevästi manga-pokkareita ostettua, noita enkun kielisiä."
- sabu 22.11.2007